Geverifieerd

Verwimp

Introductie:

 Wij zijn een familiezaak die reeds 60 jaar actief is en zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in de verkoop en plaatsing van keukens, huishoudelektro, gaskachels en warmwatertoestellen. In al die jaren bouwden we een sterke reputatie op door aan de klanten de beste service te verlenen aan een eerlijke prijs.

Elke dag streven wij naar de volledige tevredenheid van de klant, die op zoek is naar écht advies, correcte informatie en een persoonlijke service, zonder hierbij de juiste prijs uit het oog te verliezen. Dit bereiken we met de deskundigheid en vakmanschap van een gemotiveerd en betrokken team van medewerkers, en door onze nauwe samenwerking met producenten en leveranciers.

Met de opening van KOOK+, onze nieuwe afdeling kook-,wijn- en koffieaccessoires, maken we het kookgebeuren compleet. En om u optimaal te kunnen laten kennis maken met onze toestellen en kooktoebehoren organiseren we regelmatig kookdemonstraties.

Tot binnenkort.Voorgestelde keukens

Prolinea
Geverifieerd
Bij Prolinea gaan, is kiezen voor keukens van italiaanse origine met leveranciers die met veel talent de zuivere lijn...
Renbaanlaan 117
1050 Elsene


Cook & Cool
Geverifieerd
 De firma Cook & Cool werd, destijds onder de naam Soecold nv, opgericht in 1986 door de heer en mevrouw Pet...
Scheepsdalelaan 67
8000 Brugge


Bruynzeel
Geverifieerd
Gerard van den Berg ontwerpt voor het 105 jarig bestaan van Bruynzeel de keuken Karakter. Met pure materialen en stra...
Grote Baan 156
9250 Waasmunster

Neem contact op


Adresgegevens

Verwimp
Ter Heydelaan 35
2100 Deurne