Geverifieerd

Qualitas Keukens

Introductie:

Met trots presenteren wij u onze mogelijkheden, onze mensen en onze manier van werken. Qualitas-keukens is dan ook niet de zoveelste keukenwinkel in de rij; maar Qualitas-keukens is werkelijk uniek! Vooreerst onderscheiden onze keukens zich qua kwaliteit (o.a. binnenkant kasten in kleur zonder meerprijs) maar bovenal is onze omgang met onze klanten een unicum in de keukenwereld. Wij nemen graag onze tijd voor u en maken u graag totaal vrijblijvend een professionele prijsofferte.

Als u bij ons langskomt, pakken wij niet uit met zogezegde (op voorhand bijgerekende) monsterkortingen of beloven wij u geen zogezegde 'gratis' gouden bergen. Daarvoor is ons respect voor u te groot. Daarom maken wij u direct onze allerbeste prijs!
Een eerlijke, correcte prijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent.
Bij ons hoeft u niet direct te beslissen. Achteraf kunt u gerust vergelijken en u kiest er gewoon de beste uit. Wij hoeven u niet te overtuigen met valse beloften want we staan sterk in onze schoenen.

Nergens wordt u op zo'n vriendelijke en professionele manier geholpen, we kennen ons vak door en door en dat wordt zeer goed duidelijk als we samen met u uw droomkeuken ontwerpen.
Als u dan onze kwaliteit bekijkt en afweegt tegenover onze werkelijke zeer scherpe prijzen, beseft u dat u bij ons aan het juiste adres bent.
Voor ons is onze mondelinge reclame veruit de beste.

Tot ziens in onze toonzaal!Voorgestelde keukens

Freja Homestyling
Geverifieerd
 Freja Home Styling is uw partner voor keukens, maatwerk, deuren, interieuradvies en trappen. Onz...
Staatsbaan 265
3460 Bekkevoort


Cook & Cool
Geverifieerd
 De firma Cook & Cool werd, destijds onder de naam Soecold nv, opgericht in 1986 door de heer en mevrouw Pet...
Scheepsdalelaan 67
8000 Brugge


Prolinea
Geverifieerd
Bij Prolinea gaan, is kiezen voor keukens van italiaanse origine met leveranciers die met veel talent de zuivere lijn...
Renbaanlaan 117
1050 Elsene

Neem contact op


Adresgegevens

Qualitas Keukens
Paepestraat 117
9260 Wichelen