Geverifieerd

Geba Interieur

Introductie:

Ons bedrijf is gesticht in juli 2002, de ervaring van ons bedrijf gaat echter reeds jaren terug.

Zaakvoerder Falise Gerard was reeds elf jaar zaakvoerder van de afdeling Thys Interieur Sint-Truiden in functie van het hoofdbedrijf Thys Interieur uit Kapellen.


In 2002 heeft de zaakvoerder samen met zijn echtgenote ( die ook reeds elf jaar voor de firma Thys Interieur Sint-Truiden werkte ) en zijn zoon (die reeds een jaar in dienst was getreden), samen beslist om de firma GeBa Interieur op te richten!

Het voltallige personeel werd ook mee overgenomen waardoor wij toch met trots kunnen mee delen dat ons bedrijf over een jarenlange ervaring beschikt om zowel de particuliere als de professionele klant een uitstekende service te kunnen bieden.

Nieuwbouw of renovatie, bij GEBA INTERIEUR te Sint Truiden bent U steeds aan het goede adres. Reeds meer dan 10 jaar staan wij garant voor onze kwaliteitsproducten. Onze toonzaal +- 2500 m² presenteert zoveel elementen waarmee U uw interieur kunt wijzigen of aanvullen.Voorgestelde keukens

Qualitas Keukens
Geverifieerd
Met trots presenteren wij u onze mogelijkheden, onze mensen en onze manier van werken. Qualitas-keukens is dan ook ni...
Paepestraat 117
9260 Wichelen


Verwimp
Geverifieerd
 Wij zijn een familiezaak die reeds 60 jaar actief is en zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in de ver...
Ter Heydelaan 35
2100 Deurne


Van Camp Maatwerk Keukens
Geverifieerd
 Uw keuken is niet alleen een werk- en eetruimte die naar uw wensen functioneel gepland moet worden, maar ook he...
Vilvoordsesteenweg 383
1850 Grimbergen

Neem contact op


Adresgegevens

Geba Interieur
Schurhovenveld 2320
3800 Sint-Truden