Geverifieerd

Buyl M.P. Keukens

Introductie:

Keukens M.P. Buyl werd in 1968 opgericht door de Heer M.P. Buyl, het is een echte familiezaak gebleven en sedert 2002 is de leiding overgedragen aan de zoon Filip Buyl, die reeds meer dan 25 jaar in de zaak actief is. Daardoor blijft de continuïteit van de firma verzekerd.
Gestart als een kleine eenmanszaak groeide de firma uit tot een gedegen zaak met duizenden tevreden klanten.
Gerugsteund door ontwerpers met ideeën en steeds rekening houdend met uw wensen, creëren en realiseren wij uw keuken, badkamer, slaapkamer, dressing en ingemaakte kasten.
Alles wordt uitgevoerd op maat met garantie van de beste materialen en een onberispelijke plaatsing.

Als EERSTE in het Gentse startte de firma reeds in 1978 met het aanbieden van een totaalpakket voor het renoveren van badkamers en keukens. Dat houdt in dat alle werken die dienen te gebeuren (afbraakaanpassingen van alle leidingen zowel sanitair, elektriciteit als centrale verwarming, het herpleisteren van muren, het plaatsen van nieuwe vloer en faience evenals diverse werken van schrijnwerkerij) door zeer vakbekwame mensen worden uitgevoerd.
In de loop der jaren heeft de firma hiervoor dan ook een stevige reputatie opgebouwd en weten de personen die met ons contact opnemen zeker dat de uitvoering van de werken perfect zal verlopen.
Men kan erop vertrouwen dat er geen onverwachte verrassingen zullen zijn in verband met de prijs. De gedetailleerde beschrijving en prijsopgave van de uit te voeren werken worden namelijk vooraf opgesteld en overeengekomen.Voorgestelde keukens

Cooking Spaces
Geverifieerd
 We willen een (h)echte relatie opbouwen met onze klanten; hun noden en dromen begrijpen. Zo kunnen we er zowel ...
Ter Heidelaan 41
3200 Aarschot


Vancoetsem
Geverifieerd
Keukens Vancoetsem heeft zich door de jaren heen (gestart in 1970) geprofileerd als een vaste waarde op de markt van ...
Industrielaan 43
8820 Torhout


Van Camp Maatwerk Keukens
Geverifieerd
 Uw keuken is niet alleen een werk- en eetruimte die naar uw wensen functioneel gepland moet worden, maar ook he...
Vilvoordsesteenweg 383
1850 Grimbergen

Neem contact op


Adresgegevens

Buyl M.P. Keukens
Kortrijksesteenweg 222 
9000 Gent